Lakberendezés 

A tér berendezése kihívást jelentett, mert kis alapterületen a lehető legtöbb ülőhelyet kellett megtervezni úgy, hogy a zsúfoltság érzetét elkerüljük. Egy lakberendező mindig igyekszik a lehetőségekhez képest a legoptimálisabb helykihasználási ötletet adni, ezért a falak mentén, asztalos által készített egyedi ülőbútor került beépítésre.

A színeknek fontos szerepe van az életünkben, hiszen közvetlen hatással van közérzetünkre és hangulatunkra. Az étterem színvilága a meleg színekre, a barna különböző árnyalataira épül. A betérők tekintetét azonnal magára vonzza a régi komód, melyet pirosra festettünk, fogantyúkat cseréltünk és tálalóként funkcionál.

A hely másik figyelemfelkeltő részlete, (ami egyébként a gyermekek kedvence) a falra ragasztott shaggy szőnyegen elhelyezett szarvas fej. A vendégtér kialakításakor bontott téglát használtunk egy-egy falrész burkolásakor, valamint a pult építésekor. A világítás kivitelezésében szempont volt a fények által keltett hangulat megteremtése, amelyet függőlámpákkal, mennyezetre szerelt spotlámpákkal, falikarokkal és LED szalaggal értünk el.

Kategóriák: Fotó galéria

Németh Irén

A lakberendezés, dekorálás számomra szenvedély. Életem minden egyes percét kitölti, úgy tekintek rá, mint örömforrásra. Szabadidőmben, utazások alkalmával, vagy akár egy csésze kávé mellett ülve, impressziók érnek. Színek, textúrák, formák varázsolnak el, inspirálnak.