Gyakran felmerül a kérdés: miért is van szükség lakberendezőre?

Az esetek többségében az ügyfélnek van elképzelése, tudja mit szeretne, de nem tudja egységes formában, harmóniában megteremteni. Más esetben semmilyen elképzelése nincs, vagy nehéz eligazodnia a stílusok, színek világában, és létezik olyan, aki időhiány miatt bízza a tervezést szakemberre.

Ezekre a problémákra nyújtok segítséget, rengeteg felesleges körtől kímélem meg ügyfeleimet, amivel költséget és időt takaríthatnak meg. Nemcsak a tervezésben segítek, hanem a beépítendő bútorok, anyagok,kiegészítő tárgyak kiválasztásában, beszerzésében is.

Fontos, hogy a tervezés folyamán szoros együttműködés alakuljon ki az ügyfél és lakberendező között, hogy a közösen megálmodott tér tükrözze a megrendelő egyéniségét és funkcionálisan kielégítse az igényeit.

Tanácsadás

Azoknak ajánlott, akik egyedül szeretnék berendezni, megalkotni otthonukat, de egy kicsit elveszettnek érzik magukat. Praktikus, akár azonnal használható tanácsokat adok a térrendezéshez. Segítek a színvilág, textilek, lámpák, egyéb kiegészítő kisbútorok meghatározásában.

Tovább a lakberendezési tanácsadás szolgáltatáshoz

Enteriőr styling

A majdnem kész belső terek dekorálása lakberendezői szemmel.

Tovább az enterior-styling szolgáltatáshoz

Ajándékutalvány

További információk az ajándékkártyáról