Ingatlan felkészítése eladásra

A home staging egy speciális szolgáltatás, amelynek során az eladásra kínált ingatlant felkészítjük az értékesítésre úgy, hogy az minél gyorsabban és minél magasabb áron eladható legyen.

Sok esetben ezzel a módszerrel az eladhatatlan ingatlan, mely több hónapja , vagy akár több éve a piacon van, eladhatóvá válik. Kutatások igazolják, hogy az érdeklődők az első percben eldöntik kell-e nekik az ingatlan, vagy sem.

Tehát az első benyomás a legfontosabb. Ezért, érdemes egy szakembert (stagert) hívni, aki személyesen nem kötődik az ingatlanhoz. Ő más szemmel látja, semmilyen érzelmi szál nem köti hozzá.

A cél, hogy olyanná alakítsuk át a lakást, hogy az a legjobb, legelőnyösebb, legesztétikusabb formáját mutassa a vevőnek. Köztudott, hogy azok az ingatlanok, amelyeket ezzel a módszerrel készítenek fel, jelentős előnyre tesznek szert az értékesítési folyamat során.

Abban segítünk, hogy az eladó ingatlan minimális anyagi (az ingatlan eladás előtti értékének 1-5%-a) ráfordítással kiemelkedjen a hirdetések tömegéből, jobban pozícionálja magát a piacon. Ezáltal gyorsabban és magasabb áron értékesíthető.

Tanácsadás

Prémium Home Staging