Klasszikus ingatlanfelkészítés

A helyszín bejárása során, minden helyiségre kiterjedően felmérjük az ingatlan sajátosságait. Lefotózása után írásos dokumentációt készítünk, javaslatot teszünk az elvégzendő feladatokra, úgymint helyiségek átrendezése (mely bútorok maradnak, vagy mennek), burkolatok javítására, textilek cseréjére, világítás kiegészítésére, tisztasági festésre.Megoldásokat kínálunk, trükköket adunk hogyan frissítsük fel, tegyük ellenállhatatlanná az eladandó ingatlant ,  hogyan tartsuk meg ezt az állapotot az eladásig. Amennyiben üres lakásról van szó, javasoljuk berendezési tárgyak, dekoráció bérlését, beszerzését.

Közös munka a megrendelővel

Klasszikus ingatlanfelkészítés + meghatározzuk a feladathoz szükséges munka időtartamát. Az Ön által megjelölt személyekkel (barátok, családtagok) elvégezzük az írásos dokumentációban meghatározott teendőket.

Az irányítást és a munka szervezését mi végezzük. A staging végeztével( az eladás folyamatában használható) fotókkal dokumentáljuk a végeredményt, melyet a megrendelő elektronikus formában megkap.

A munka díjazása:

Mivel nincs két azonos adottságokkal rendelkező ingatlan , ezért csak hozzávetőleges kalkuláció adható 100 m2 lakott, átlagosan berendezett ingatlan esetén

Klasszikus ingatlanfelkészítés:  bruttó 63.500.,Ft
Közös munka a megrendelővel: bruttó 165.000.,Ft